26 / 04 / 2024

Remina Restaurant Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da açıldı!

Remina Restaurant Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da açıldı!

Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bünyesinde açılan yepyeni bir restoranla bahara “merhaba” dedi...




Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, bünyesinde açılan yepyeni bir restoranla bahara “merhaba” dedi. Remina Restaurant günlük akışa keyifli bir mola vermek isteyenler, günün hangi saati olursa olsun huzurlu bir ortam arayanlar ve pazar keyfinden vazgeçemeyenler için hazırladığı farklı alternatiflerle lezzet severlerin gözdesi olmaya hazırlanıyor.

 

Dünyanın dört bir yanında en çok tercih edilen lezzetlerden oluşan menüsü ve göz dolduran sunumlarıyla adından sıkça söz ettirecek olan Remina Restaurant günün ilk saatlerine leziz, renkli ve huzurlu bir kahvaltı sofrasında başlamak isteyenler için de eşsiz bir adres.


28 Nisan’dan itibaren her pazar konuklarını zengin brunch sofralarında ağırlayacak olan restoran keyif dolu bir pazar sabahı için her detaya sahip. Bahçe katında bulunan havuz manzaralı restoran sade, şık ve dingin atmosferinde taptaze kahvaltılıklar, hamur işleri, mini sandviçler ve tatlılardan oluşan çok özel lezzetleri konuklarıyla buluşturacak. 


Geri Dön