26 / 04 / 2024

Remzi Aydın MODESA'yı ziyaret etti!

Remzi Aydın MODESA'yı ziyaret etti!

Eyüp halkının arasında, onları dinleyerek geçiren Başkan Remzi Aydın, sabah saatlerinde MODESA yönetim binasını ziyaret etti. Görüşmede, sitenin geliştirilmesi ve çevresinin güzelleştirilmesi için neler yapılabileceği de konuşuldu.




“Huzur Başkenti Eyüp”ün Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçesindeki sorunları ve esnafın şikayetlerini bizzat yerinde görerek, inceleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Eyüp’ün huzuru için gece gündüz demeden çalışan, mesaisinin büyük bölümünü Eyüp halkının arasında, onları dinleyerek geçiren Başkan Remzi Aydın, sabah saatlerinde MODESA yönetim binasını ziyaret etti.

Burada Yönetim Kurulu Başkanı Alattin Taruz ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, sitede yapılan çalışmalar ve sitenin sorunları ile ilgili bilgi aldı. Görüşmede, sitenin geliştirilmesi ve çevresinin güzelleştirilmesi için neler yapılabileceği de konuşuldu.

Yönetimle gerçekleştirilen görüşmenin ardından ise Belediye Başkanı Remzi Aydın, siteyi dolaşarak esnafları ziyaret etti. Sitede bulunan esnafla tek tek görüşen Başkan Aydın, sorunları dinleyerek eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi. Bu arada esnaftan bazıları Başkan Aydın’a çay ikram ederek bir süre sohbet ettiler.  MODESA esnafı da, sorunları yerinde görerek çözüm üretmek için gerçekleştirdiği ziyaretten kaynaklanan memnuniyetini dile getirerek, Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. 



Eyüp Belediyesi


Geri Dön