19 / 04 / 2024

RENEX Fuarı yarın başlıyor!

RENEX Fuarı yarın başlıyor!

Çatı uzmanı Braas; 09 – 12 Aralık 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan RENEX Fuarı’nda; yenilenebilir enerji kullanımı konusunda entegre bir çözüm olarak geliştirdiği çevre dostu Güneş Enerjili &Cc



 Çatı uzmanı Braas; 09 – 12 Aralık 2010 tarihleri arasında düzenlenecek olan RENEX Fuarı’nda; yenilenebilir enerji kullanımı konusunda entegre bir çözüm olarak geliştirdiği çevre dostu “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile enerji verimliliğine ve çatı yalıtımına dikkat çekecek!

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi olan Braas, bu sene 09 – 12 Aralık tarihleri arasında; İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da düzenlenecek olan Renex 2010 Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Enerji Verimliliği ve Yalıtım Fuarı’na katılıyor. Fuar kapsamında Braas; ağırlıklı olarak tam entegre uygulama imkanı sağlayan güneş enerjili çatı sistemleri ile enerji verimliliğine, çatı yalıtımına ve yenilenebilir enerji kullanımının doğaya ve ülke ekonomisine sağladığı katkılara dikkat çekmeyi hedefliyor.

“Çatı çözülmesi gereken bir sistemdir.” felsefesiyle müşterilerine hizmet veren Braas; “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline getiriyor. Sistemdeki güneş kolektörleri ile akıllı hale gelen çatılar; bu sayede evlerin ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılıyor. Enerji üretimi esnasında doğaya hiçbir zararlı madde emisyonunda bulunmayan güneş enerjili çatı sistemleri; Braas’ın profesyonel ekibi tarafından, çatıya tam uyumlu olarak monte ediliyor. Bu sistemler aynı zamanda sızdırmazlık garantisine de sahip.

Neden Güneş Enerjisi

Yaşanan küresel ısınma Dünya’da temiz enerji kaynaklarına duyulan gereksinimi günden güne artırıyor. Kullanılan enerji kaynaklarının da gün geçtikçe azalması alternatif enerji kaynaklarına yönelime sebep oluyor.

Yenilenebilir yani tükenmeyen enerji kaynakları sıralamasında ilk sırada yer alan Güneş; milyonlarca yıl tükenmeyecek enerji kapasitesine sahip konumda. Dünyanın yıllık enerji ihtiyacını sadece birkaç saat içerisinde Dünya’ya ulaştıran Güneş; tamamen ücretsiz bir kaynak olmasının yanı sıra atıksız olduğu için doğa dostu.

Coğrafi konumu itibariyle ülkemizde, güneşlenme alanları ve süreleri oldukça yüksektir. Bu avantajdan yararlanarak “Güneş Enerjisi Sistemleri”nin kullanılmasını yaygınlaştırma hedefine sahip olan Braas; ülke ekonomisine milyarlarca dolarlık tasarruf sağlayacaktır.

Braas Çatı Sistemleri Hakkında

Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 4 kıtada, 42 ülkede 150’den fazla üretim tesisi ve 10.000 çalışanı ile her yıl 100 milyon m2’den fazla çatı kaplayarak sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor.

Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

 


Geri Dön