26 / 04 / 2024

Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Özdemir ve Zeynep Kıvılcım ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fatih Özdemir ve Zeynep Kıvılcım ortaklığında kuruldu. 


Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek; b-Her türlü gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve emlak komisyonculuğu yapmak yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Reoffıce Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Esenyalı Mah.Yanyol Cad. No.61/232 Pendik 


Geri Dön