18 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman etabı satılık!

Resim İstanbul Orman etabı satılık!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul'un bir etabı olarak hayata geçen Resim İstanbul Orman Konutları satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde hayata geçiyor.



Resim İstanbul Orman satılık daireleri 328 adet konuttan meydana geliyor. Proje  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor. 


Resim İstanbul projesi İstanbul Sancaktepe'de 3 etap halinde hayata geçiyor.  Resim İstanbul Orman  etabında daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Resim İstanbul Orman Konutları ödeme planı çerçevesinde kişiye özel seçenekler bulunuor. Ayrıca banka kredili ödeme imkanı da mevcut.


Resim İstanbul Orman etabı satılık Konutları'nda tematik bahçeler, açık hava sineması, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön