29 / 03 / 2024

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de 220 bin TL'ye!

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de 220 bin TL'ye!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de yer alan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin alanları 118 metrekareden başlıyor ve 187 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor.




Resim İstanbul Orman, Resim İstanbul'un bir etabı olarak yükseliyor. Sancaktepe'de inşa edilen  Resim İstanbul Orman  projesi, Ortadoğu Group imzası ile yükseliyor. 


Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yer alan Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesinde toplam 8 blok ve 328 konut yer alıyor. 


Resim İstanbul Orman Sancaktepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 118 metrekareden başlıyor ve 187 metrekareye kadar yükseliyor. 


Resim İstanbul Orman Sancaktepe satış fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesinde davet salonu, kapalı havuz, fitness center, açık hava sineması,  kapalı basketbol sahası, sauna, oyun alanları ve hamam yer alıyor.


Resim İstanbul Orman Sancaktepe adres:

Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe,İSTANBUL, TÜRKİYE


Resim İstanbul Orman Sancaktepe iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net


projeye sor



Geri Dön