26 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi!

Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi olarak 30 ay kadar sonrası belirlendi. Projede yer alan konutlar için 25 Ocak tarihine kadar ön talep süreci devam edecek



Resim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Sancaktepe Bölgesi'nde yükseliyor. Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi kısmından önce projeden bahsedelim. 


1.310 konuttan meydana gelen  Resim İstanbul  Sancaktepe,  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor. Projede 28 blok bulunuyor. 


3 etaptan oluşan Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında 25 Ocak'a kadar ön talep toplanacak. Resim İstanbul Sancaktepe'nin ilk etabında 546 daire yer alıyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi!

Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi ilk etap için 30 ay sonrası olarak planlanıyor. Projede toplam arsa alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. 


Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında 3 bin 750 metrekare büyüklüğünde kapalı sosyal tesis, kiraz ağaçları, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, sauna, buhar odası,  yürüyüş yolları, oyun parkları ve fitness center bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe satış ofisi iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön