26 / 04 / 2024

Resim İstanbul satılık! Ön talep 25 Ocak'a kadar sürecek!

Resim İstanbul satılık! Ön talep 25 Ocak'a kadar sürecek!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul satılık daireleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor



Resim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim. 


Resim İstanbul Sancaktepe,  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor.  Resim İstanbul  Sancaktepe içinde 1310 daire bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe projesinin ön talep süreci 25 Ocak'a kadar sürecek. Resim İstanbul Sancaktepe projesinde 3 etap bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe Evleri'nin ilk etabında 546 daire bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe içinde ayrıca 28 blok yer alıyor. 


3 bin 750 metrekarelik sosyal tesis alanına sahip olan Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında toplam arsa alanı ise 81 bin 433 metrekare.


Resim İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Resim İstanbul satılık konut fiyatları ise henüz belirlenmedi. Resim İstanbul Sancaktepe teslim tarihi ilk etapta 30 ay sonra olarak belirlendi. 


Resim İstanbul Sancaktepe kapsamında tenis kortu, buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları,kiraz ağaçları, fitness center, sauna ve hamam bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net/


projeye sor



Geri Dön