26 / 04 / 2024

Resim İstanbul’da 220 bin liraya 1+1!

Resim İstanbul’da 220 bin liraya 1+1!

Pek çok fiyat indirimi ve avantajlı ödeme seçeneklerinin sunulduğu paketler yoğun ilgi görüyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Gerçekten iddialı bir kampanya yaptık" dedi




Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da ev almak isteyenler için kampanya düzenledi. Pek çok fiyat indirimi ve avantajlı ödeme seçeneklerinin sunulduğu paketler yoğun ilgi görüyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Gerçekten iddialı bir kampanya yaptık. Sancaktepe gibi bir loksayonda, bu ödeme alternatiflerini, bu indirimleri ve bu ormanı bir daha bulamazsınız” dedi.


Ev sahibi olmak isteyen herkesi bu fırsattan yararlanmak için satış ofisine beklediklerini açıklayan Gür, “Satış ofisine gelen müşterilerimize çok özel fiyatlar, indirim çekleri ve büyük avantajlar içeren ödeme planları sunuyoruz. Satışlarımız çok iyi gidiyor” diye konuştu. Resim İstanbul Orman’ın Resim İstanbul projesinin ikinci etabı olduğunu hatırlatan Gür’ün verdiği bilgiye göre, tüm katlarından orman manzarasının görülebildiği projenin ikinci etabı 8 blokta 328 konuttan oluşuyor.


Milliyet


Geri Dön