29 / 03 / 2024

Reysaş Gayrimenkul'ün halka arz başvurusu bir yıl uzatıldı

Reysaş Gayrimenkul'ün halka arz başvurusu bir yıl uzatıldı

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş, şirket iştiraklerinden Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin halka arz başvurusunun bir yıl uzatıldığını duyurdu



Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirket iştiraklerinden Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin 3 Eylül 2009 tarihinde sona erecek halka arz başvurusunun, talep üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun bugün tebliğ edilen 8432 sayılı yazısı ile öngörülen sürenin bitiminden itibaren 1 (Bir) yıl uzatıldığı kaydedildi. (AA)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Reysaş GYO arz başvurusunu uzattı

Reysaş Lojistik iştiraki Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) 3 Eylül 2009'da sona erecek halka arz başvurusunun şirketten gelen talep üzerine Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından bir yıl daha uzatıldığı açıklandı.

Mensa Mensucat gözaltı pazarında
İMKB'den Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş hakkında yapılan açıklamaya göre hissesinin işlem gördüğü İkinci Ulusal Pazar'dan çıkarılarak Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacağı bildirildi.

Wap'ta Garanti'ye bağlanmak ücretsiz
Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada Avea abonelerinin cep telefonları üzerinden wap.garanti.com.tr'ye girerken bağlantı ve erişim ücreti ödenmeyeceği duyuruldu.
Sabah


Geri Dön