18 / 04 / 2024

Reysaş GYO Kocaeli'ye lojistik depo yaptıracak!

Reysaş GYO Kocaeli'ye lojistik depo yaptıracak!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Akse Köyü'ndeki 7 bin 101 metrekarelik arsa üzerine yapılması planlanan iki kattan oluşan toplam 8 bin 312 metrekarelik depo inşaatı için ilgili belediyeden yapı ruhsatı aldı



Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'ya lojistik depo yaptıracak. Yapılan açıklamada şöyle dendi:
Reysaş GYO Kocaeli Çayırova Akse Köyü'ndeki 2088 ada,  2 parsel'de kayıtlı, 7 bin 101 metrekarelik arsa üzerine yapılması planlanan iki kattan oluşan toplam 8bin312 metrekarelik depo inşaatı için ilgili belediyeden yapı ruhsatı alınmıştır. Şirketimizin 61 sayılı Yönetim Kurulu Kararı'na istinaden inşaatın yapılması hususunda müteahhit şirket olarak Çavuşoğlu Yapı Endüstri Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. ile sözleşme imzalanmış olup yatırımın 6 ayda tamamlanması beklenmektedir. Yatırımın yaklaşık tamamlanma maliyeti 3.300.000 USD'dir.

Öte yandan Reysaş GYO İstanbul ili Tuzla'daki 1850 parsel gayrimenkul ve Kocaeli , Çayırova İlçesi 2088 ada, 2 ve 3 parsel üzerine yapılacak depo inşaatlarının finansmanında kullanılmak üzere Türkiye İş Bankası A.Ş. Gebze Kurumsal Şubesi aracılığı ile 1 yıl ödemesiz olmak üzere toplam 5 yıl vadeli L+ 4,15 faizli, 14.000.000 USD. kredi kullanılacağını açıkladı. Kullanılan bu kredinin teminatı olarak bu gayrimenkuller üzerine İş Bankası lehine ipotek verilecek ve yine bu kredinin ilk dilimi olan 5.000.000 usd'nin de şirket hesaplarına aktarılmasına da karar verildi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön