17 / 04 / 2024

Reza Zarrab Mandarin Oriental Bodrum projesinden ev satın aldı!

Reza Zarrab Mandarin Oriental Bodrum projesinden ev satın aldı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın bugünkü yazısına göre; şarkıcı Ebru Güneş'in eşi işadamı Reza Zarrab Bodrum Mandarin Oriental'den 2 milyon dolara taş ev satın aldı...



Sanatçı Ebru Gündeş'le evlendikten sonra magazin gündeminin ilk sırasına yerleşen bir isim Reza Zarrab… Şimdiye kadar birçok kez eşi Gündeş'e aldığı pahalı hediyeler ve yardım kuruluşlarına yaptığı bağışlarla konuşulmuştu. Tabii bunlar kimilerine sempatik kimilerine ise antipatik gelmiş olabilir.

Fakat herkesin kazancı kendisine göre, kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Ebru Gündeş, Bodrum'u çok sevdiği için yaz sezonunun büyük bir bölümünü burada geçiriyor. Bodrum merkezde lüks bir villa da oturan ikili, şimdilerde Reza Zarrab'ın aldığı yeni bir evin tadilatı ile uğraşıyormuş. Türkbükü'nde geçtiğimiz yaz yapılan 'Mandarin Oriental Bodrum'dan, Reza Zarrab bir taş ev satın almış. Bu evin özelliklerini tek tek yazmıyorum. Fakat ünlü iş adamı bu ev için 2 milyon dolar civarında bir ödeme gerçekleştirmiş.


Tabii "Bodrum'da zaten evi var. Neden ikinciyi almış?" diyebilirsiniz.

Evi alma hikayesi ise şöyle gerçekleşmiş. Zarrab, 3 erkek arkadaşı ile birlikte Türkbükü'ndeki Mandarin Otel'e yemeğe gitmiş. Deniz kenarında yedikleri akşam yemeğinden sonra otelin yan tarafından bulunan 'taş evleri' görünce çok beğenmişler. Daha sonra bu villaları gezen Zarrab ve 3 arkadaşı, bu evlerden birer tane almaya karar vermiş. O gece gittikleri akşam yemeği Zarrab ve arkadaşlarına, 8 milyon dolara mal olmuş. Anlayacağınız yakın arkadaşlar da birbiriyle komşu olmuş. 


Ufuk Özcan-Takvim


Geri Dön