16 / 04 / 2024

Richmond uluslararası zincir olacak

Richmond uluslararası zincir olacak

Aksoy Grubu, 'Richmond International Hotel Management Company'yi kurarak uluslararası zincir olma yönünde ilk adımı attı



Anadolu yakasının ilk alışveriş merkezi olarak kabul edilen Capitol alışveriş merkezini bünyesinde bulunduran ve yıllardır turizm sektöründe Richmond adı altında konaklama hizmeti veren Aksoy Grubu, 'uluslararası zincir' olma yolunda ilk adımı attı. istanbul, Pamukkale, Efes ve Sapanca'da Richmond Nua Wellness-Spa otellerini Richmond International Hotel Management Company adı altında birleştiren Aksoy Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, "Şimdiden yurtdışından iki teklif geldi. Birinin 5 oteli var, diğeri ise büyük bir grup. Richmond adı altında faaliyetgösterebileceklerini bildirdiler" dedi.

GÜNEY SAHİLLERİ ÖNCELİKLİ
Türkiye'de ve dünyada hızla yayılan sudan gelen sağlık olarak ifade edilen spa merkezlerini konuşmak üzere bir araya geldiğimiz Belgin Aksoy ve yeni oluşumda genel müdürlük koltuğuna getirilen Ümit Yaşar Atalay, grubun bundan sonra 'uluslararası bir kimlik' ile yola devam edeceğini açıkladı. Aksoy, ilk etapta Güney sahillerinde bir Richmond otelin işletmeye gireceğini kaydetti.
Gazete Habertürk


Geri Dön