25 / 04 / 2024

RICS, Türkiye'deki ilk diploma törenini 19 Ekim'de yapacak

RICS, Türkiye'deki ilk diploma törenini 19 Ekim'de yapacak

RICS'in Türkiye'deki ilk diploma töreni, 19 Ekim 2009 günü saat 19.00'da The Plaza Hotel'de yapılacak



RICS “Royal Institution of Chartered Surveyors”,  lisanslı yetkin, uluslararası profesyonel uzmanlar topluluğudur. 1868 de İngiltere'de kurulmuş ve 1881'de İngiltere Kralı tarafından özel imtiyaz haklarına layık görülmüştür. Halen, 120'den fazla ülkede 147 bin civarında Lisanslı Profesyonel uzman üyesi, öğrencisi ve stajyeri mevcuttur. Arazi, arsa geliştirilmesi, yapılaşması tamamlanmış her cins gayrimenkulün değerlemesi  alanında ve inşaat sektörünün diğer uzmanlık alanlarında çalışan profesyonellere hitap etmektedir. Dünya çapında, gayrimenkul  ve inşaat sektöründe uluslararası profesyonelliğin  simgesi olarak  tanınmaktadır. RICS'in temel görevleri,
•          Mesleğin  ilerlemesi, geliştirilmesi ve düzen içerisinde icra edilmesi,
•          Meslek içi eğitim ve profesyonel standartların en yüksek düzeyde tutulması,
•          Katı etik kuralların benimsenmesi ile Tüketicilerin ve Müşterilerinin korunması,
•          Tarafsız danışmanlık, analiz ve yol gösterme  fonksiyonlarının sağlanmasıdır.

RICS'in Türkiye'deki ilk diploma töreni, 19 Ekim 2009 günü saat 19.00'da, The Plaza Hotel, Barbaros Bulvarı No: 165, Balmumcu, Beşiktaş, İstanbul adresinde gerçekleştirilecektir.
 
RICS, ülkemize derneğimiz aracılığıyla gelmiş olup iki yıldır mülakatlar düzenlemektedir. Bu mülakatlar sonucu üyeliğe kabul edilen meslektaşlarımız, belirtilen törenle diplomalarını alacaklardır. Bu törene ilgilerinizi bekler, saygılar sunarız.
 
Değerleme Uzmanları Derneği


Geri Dön