25 / 04 / 2024

RIDGID Türkiye’deki 40. yılında bayileriyle buluştu!

RIDGID Türkiye’deki 40. yılında bayileriyle buluştu!

Dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID, Türkiye distribütörü Kale Hırdavat ve Makina’nın düzenlediği konferansta bayilerle bir araya geldi...






Dünyanın lider tesisat ekipmanları üreticisi RIDGID, Türkiye distribütörü Kale Hırdavat ve Makina tarafından Afyon Korel Otel’de bayileri ile bir araya geldi. RIDGID Ortadoğu ve Türkiye Bölge Müdürü Ufuk Taşlı, RIDGID’in Türkiye ve dünyadaki konumu, bağlı bulunduğu Emerson Grubu ile ilgili bilgileri bayilerle paylaştı. Ayrıca Ufuk Taşlı yaptığı sunumda RIDGID’in hem ustalar hem de bayiler tarafından tercih edilme nedenlerini belirterek yeni ürünler ve mevcut pafta kampanyası hakkında bilgi verdi.

 

RIDGID’in, tüm dünyada yalnızca yetkili distribütör kanalı ile satış gerçekleştirdiğinin altını çizen Ufuk Taşlı: “Bizim gücümüz yerel distribütörlerle kurduğumuz uzun soluklu işbirliğinden gelmektedir” açıklamasını yaptı.

 


Ustaların güvendiği marka

Emerson’un da performans konusunda bir efsane olduğunu belirten Ufuk Taşlı: “Emerson gibi 56 yıl boyunca aralıksız kâr payını ve hisse değerini artırabilen bir firmanın bünyesinde bulunan RIDGID, teknolojiye verdiği önem ve yenilikçi çözümleriyle ustaların bağlılığını ve güvenini kazanmış bir markadır. RIDGID’in ekipmanları en ağır şartlarda bile dayanıklılığından ve güvenilirliğinden taviz vermez” dedi.

 

Geniş bir katılımla gerçekleşen sunumun ardından kurulan RIDGID istasyonunu bayiiler gruplar halinde ziyaret ederek ürünleri yakından tanıma fırsatını buldu.

 

Programın sonunda Dr. Şaban Kızıldağ’ın gerçekleştirdiği “Mazeret Yok” adlı stand-up gösterisi konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.


Geri Dön