18 / 04 / 2024

Rifat Hisarcıklıoğlu Eskipazar İhtisas OSB'ye destek veriyor!

Rifat Hisarcıklıoğlu Eskipazar İhtisas OSB'ye destek veriyor!

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüştü. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülke açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.



TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan’la yaptığı ikili görüşmede daha öncede VIII. Sanayi Şurasında gündeme getirilen Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ülke açısından da önem arz eden Karabük’ün bu büyük projesine destek verdiğini ve yakından ilgilendiğini belirtti.

Hisacıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurgulayarak, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız" dedi.



Hürriyet 


Geri Dön