25 / 04 / 2024

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...




İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi.  Programın açılış konuşmasını yapan Rıfat Yüzbaşıgil, "19 Aralık İnşaat Mühendisleri günü vesilesi ile bugün burada toplandık. 

Ülkemiz hızla gelişiyor. Ülkemizin gelişimine eıı çok inşaat katkı yapmaktadır. Yollar, barajlar, okullar ve evler yapıldıkça bir ülke gelişmektedir. Bunları yapanda inşaat mühendisleridir. İnşaatlar ve inşaat mühendislerinin Türkiye'nin gelişimine katkıları büyüktür. Ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak bizim görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Bu memlekete ve ülkeye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Bizler gönüllü olarak mesleğimiz için çok çalışıyoruz. Meslekteki sorunları kamuya taşıyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası olarak gönüllü olarak çağdaş ve modern bir Konya için çalışıyoruz. Yeni yıldaki seçimimize herkesi davet ediyorum. Bu oda hepimizin. 

Ülkemizi karanlık günlere doğru götürmek ıçm çalışanların karşı durarak ülkemizin geleceği için çalışacağız. 2016 yılının 2015 yılma göre daha iyi, daha güzel ve bol kazançlı geçmesini diliyorum" dedi. 

Yerelde inşaat mühendisleri için her türlü yardımı yaptıklarını ifade eden Karatay Belediyesi Başkanı Mehmet Hançerlı şöyle konuştu: "İnşaat aldı başını gidiyor. Şu anda ülkemizin inşasını onlar yapıyor. Bizde yerelde onların önünü kesmemek önlerini açmak için kolaylıklar sağlıyoruz. İnşaat Mühendisleri Odası illeşmelı. Ankara'ya bağlı kalmamalı ve bağımsız olmalı.25 ile 40 yıl çalışmış inşaat mühendisleri daha nice seneler bu sektörde hizmet etmelerini temenni ediyorum. Burada olmaktan gurur duyuyorum." Konuşmaların ardından 25.  ile 40. yılını doldurmuş yaklaşık 50 inşaat mühendisine plaket takdim edildi. Plaket takdiminden sonra tören sona erdi. 



Merhaba




Geri Dön