25 / 04 / 2024

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ocak'ta kuruldu.



Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket her türlü inşaat malzemeleri, tuğla, çimento, fayans, demir, vs. alabilir, satabilir, ihraç ve ithal edebilir, yurtiçinde ve yurtdışında ikamet amaçlı konutlar, sosyal konutlar, işyerleri, fabrika binaları, kanallar, yollar, kuyular, köprüler, park ve bahçe işleri yapabilir.   b) Hertürlü Altın ve diğer değerli madenlerin toptan ve parakente satışı, ihracatı, ithalatı ve imalatı yapabilir.   c) Her türlü gıda maddeleri alım satım ithalat ve ihracat ve imalatını yapabilir.   d) Şirket ihtiyacı olan gayrimenkul mallar alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir, ipotek alabilir, verebilir, bunlar üzerinde her türlü hakları tesis edebilir her türlü gayrimenkuller ile ilgili olarak tapu dairelerinde cins tashihi, ifraz, tevhit ve taksim yapabilir.   e) Şirket ihtiyacı olan motorlu nakil vasıtaları alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.   f) Şirket yukarıdaki konularla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında ihalelere girebilir, konusu ile ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışı sanayi kuruluşları ve şahıslarla işbirliği yapabilir, her türlü müşavirlik hizmetleri ve teknoloji transferi yapabilir.


Geri Dön