19 / 04 / 2024

Rigips'ten AquaBead ve EasyFlex!

Rigips'ten AquaBead ve EasyFlex!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...



Türkiye’de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips Türkiye, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yüksek teknik özelliklere sahip köşe profilleriyle tadilat masraflarını azaltan dayanıklı çözümler sunuyor. Uygulama hızı ve kolaylığı açısından da pratik bir kullanım sunan AquaBead ve EasyFlex köşe profilleri, duvar ve tavanlarda darbe dayanımı yüksek köşeler oluşturulmasına olanak tanıyor.


Su ile aktive olabilen AquaBead, uygulama hızını arttırırken mükemmel köşe detaylarının oluşturulmasında da alternatif çözümler sunuyor. Özellikle 90 derecelik dış köşelerde yüksek darbe dayanımına ulaşılmasını sağlayan AquaBead ile ortaya çıkabilecek tadilat masrafları da en aza indiriliyor.


Hem iç hem de dış köşelerde kullanılabilen EasyFlex köşe profili ise kutu şeklinde olan tasarımı ile ön plana çıkıyor. Kavisli köşeler için de kullanım kolaylığı sağlayan EasyFlex, taşıma ve uygulama açısından da pratik çözümler sunuyor.


Saint-Gobain Merkezi Pazarlama Ekibi ile birlikte geliştirilen “Best Finish” uygulamasında ise yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex’in faydalarını demonstrasyonlar ile görebilmenin yanı sıra alçı levha yüzey bitirme uygulamalarının önemini, nasıl olması gerektiğini ve alçı levha sistemlerinde oluşturulan köşe detay uygulamalarını anlatan içeriklere de ulaşılabiliyor.


Apple Store ve Android Market’ten indirilebilen “Best Finish” uygulamasına web üzerinden www.rigips.com.tr’den de ulaşılabiliyor.


Geri Dön