29 / 03 / 2024

Ritim İstanbul Evleri ödeme planı!

Ritim İstanbul Evleri ödeme planı!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ritim İstanbul Evleri daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Maltepe'de yükseliyor. İşte Ritim İstanbul Evleri ödeme planı...



Ritim İstanbul Konutları'nda 53 adet home ofis, 863 adet rezidans, 114 adet ofis yer alıyor. Projenin D planı uygulaması için son gün 31 Ocak 2015 olarak belirlendi.


Ritim İstanbul Evleri ödeme planı ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Dairelerin büyüklükleri 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteren  Ritim İstanbul  Dumankaya Evleri'nde satış süreci devam ediyor.


Birçok sosyal donatı alanına sahip olan Ritim İstanbul Rezidans'ta yüzme havuzu, sauna, cadde mağazaları, ofis, bürolar, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve açık yüzme havuzları bulunuyor.


Ritim İstanbul Evleri ödeme planı!

Maltepe Ritim İstanbul'da 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Sıfır peşinat ile ödeme yapılabilen projede yüzde 12 indirim uygulanıyor. 


Ritim İstanbul ulaşım: E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi Maltepe / İstanbul


Dumankaya Ritim İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0216 511 58 00

Web: http://www.ritimistanbul.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön