23 / 04 / 2024

Ritim İstanbul, Perakende Günleri'nde görücüye çıkıyor!

Ritim İstanbul, Perakende Günleri'nde görücüye çıkıyor!

Dumankaya inşaat, dünyanın ünlü markalarına ve lezzetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan karma projesi Ritim İstanbul'u Türkiye'nin en prestijli fuarında tanıtıyor. Ritim İstanbul, perakende yatırımcılarının ilgisini çekecek.



Dumankaya inşaat, dünyanın ünlü markalarına ve lezzetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan karma projesi Ritim istanbul'u Türkiye'nin en prestijli fuarında tanıtıyor. Ritim İstanbul, perakende yatırımcılarının ilgisini çekecek. 


Türkiye gayrimenkul sektörünün lider firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel perakende yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Perakende Fuarında Dumankaya Ritim İstanbul projesini tanıtıyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya "Birçok uluslararası markanın önümüzdeki yıllarda Türkiye pazarına giriş yapmasını bekliyoruz" dedi. Türkiye'nin güçlü ekonomik göstergeleri ve genişleyen perakende pazarı ile ulusal ve uluslar arası yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini belirten Dumankaya "Bu markaların Türkiye'ye gelmesi ile birlikte alışveriş deneyiminin farklılaşması açısından cadde mağazacılığına olan ilginin artacağını ön görüyoruz. Biz de buradan hareketle İstanbul'un önemli yerleşim merkezlerinden biri haline gelen Maltepe'de karma projemiz Ritim İstanbul'u hayata geçirdik. Bugünde burada perakende sektörünün önde gelen temsilcilerinin beğenisine sunuyoruz" dedi. 


20 bin m2 kiralanabilir alan

Sahip olduğu özellikler ile bölgenin ticari altyapısını güçlendiren ve yatırımcısına büyük kazançlar sağlayan proje, Maltepe'nin merkezinde 2 faz halinde yükselmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 bin m2 kullanılabilir ticari alana sahip proje, bölgenin tek açık AVM'si olma özelliğini taşıyor. 147 bağımsız bölümden oluşan ticari ünitelerin 70'i sağlık, fast-food, kitap, müzik, çocuk oyun ve oyuncak, cafe alanları, tekstil ve giyim, aksesuar, hizmet, elektronik eşya gibi sektörlerin yer alacağı mağazalardan oluşuyor. Fuayesi, konferans salonu ve sanat galerisi ile kültür merkezi ve Athletic-o Sports Club spor merkezi projeye ayrıcalık katan diğer donatılar olacak. 


Star Perakende eki


Geri Dön