18 / 04 / 2024

Ritim İstanbul Residence'ta metrekaresi 5 bin 500 lira!

Ritim İstanbul Residence'ta metrekaresi 5 bin 500 lira!

İNŞAAT firmalarının gözünde Küçükyalı-Kartal lokasyonunda ayn bir öneme sahip olduğunu son projelerden daha iyi anlıyoruz. Maltepe mevkiinde inşa edilmeye başlanan proje sayısı 10'a yakın..



İNŞAAT firmalarının gözünde Küçükyalı-Kartal lokasyonunda ayn bir öneme sahip olduğunu son projelerden daha iyi anlıyoruz. Son bir yıl içinde E-5 karayolunun Maltepe mevkiinde inşa edilmeye başlanan proje sayısının 10'a yakın olduğunu söyleyebiliriz. Son 5 yılda talep patlaması yaşanan Kartal-Maltepe bölgesinde, marina, adliye sarayı, hizmet ve kültür alanları ard arda inşa edildi veya hizmete girdi. Ayrıca nitelikli konut siteleri de öne çıkmaya başladı. Son olarak kentsel dönüşüm odaklı projeler geliştiren DKY İnşaat, İstanbul Maltepe'de bulunan Tekel Evleri'ni yenilemeye hazırlanıyor. 


BÖLGENİN en prestijli projelerinden birisi de AL MAZAYA - Dumankaya işbirliğinde yükselen Ritim İstanbul. Proje çerisinde ofisi, çarşısı, rezidansı olan bölgenin ilk karma projesi olarak dikkat çekiyor. Ritim İstanbul'da 853 rezidans daire, 250 home ofis, 114 ofis ve 146 mağaza bulunuyor. Konut tiplerinin 1+0,1+1, l+l dubleks, 1,5+1,2+1 dubleks, 3+1 olarak tasarlandığı Dumankaya Ritim İstanbul'da 863 daire bulunuyor. 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılan Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe Evleri'nde dairelerin metrekaresi 5.500 lira düzeyinde. 


Yeni Akit ek


Geri Dön