26 / 04 / 2024

Ritim İstanbul ve Miks projeleri MAPIC'te görücüye çıkacak!

Ritim İstanbul ve Miks projeleri MAPIC'te görücüye çıkacak!

Dumankaya İnşaat, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı olan MAPIC' te karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks görücüye çıkacak. Dumankaya İnşaat projelerini dünya perakendecilerinin beğenisine sunacak...



Dumankaya İnşaat, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı olan MAPIC'te karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks projelerini dünya perakendecilerinin beğenisine sunacak. Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından Dumankaya înşaat, bu yıl 13-15 Kasım tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı olan MAPIC'te karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks projelerini dünya perakendecilerinin beğenisine sunacak. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, fuarın uluslararası gayrimenkul ve perakende sektörünün en önemli ve geniş katılım platformu olduğunu bu sebeple şirketlere yeni iş fırsatları sunduğunu belirtti. 


Dumankaya, "Gayrimenkul sektörünün tüm unsurlarını, diğer bir deyişler şehrin tüm önemli aktörlerini bir araya getiren MAPIC'te Dumankaya İnşaat olarak biz de uluslararası alanda yer alan sektörün diğer unsurlarına Türkiye'ye ve İstanbul'a yatırım yapmanın öneminden ve avantajlarından bahsedeceğiz." 


BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK 


Maltepe'de hayata geçirdiği projesi Ritim İstanbul, modern mimarisiyle bölgenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. 274 bin metrekare inşaat alanına ve bölgenin tek açık alışveriş merkezine sahip olan Ritim İstanbul, 863 adet residence daire, 250 adet home ofis, 113 ofis ve 147 adet mağazasıyla bölgesinin en büyük projelerinden birisi konumunda. 


YILLIK GELİRİ 5.75 MİLYON EURO 


Proje, bölgedeki tek açık AVM'si ile ünlü markaların giyim mağazalarından restoranlara, bankadan elektroniğe kadar çok geniş bir hizmet sunacak. İki etap halinde inşa edilecek olan Ritim İstanbul, yıllık ortalama 5.75 milyon euro kira geliri bulunuyor. 

Halkalı'da yer alan Dumankaya Miks projesi, 657 suit daire ve 72 adet ticari ünitesi ile bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön