20 / 04 / 2024

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.



Süzer Grubu, ''Ritz Carlton yeni yer arayışında!'' haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Firma, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Süzer Plaza bünyesinde konumlanmış olan ve kazandığı sayısız ödülün yanı sıra uluslararası alanda Dünyanın En İyi Oteli ödülüne de layık görülmüş bulunan The Ritz-Carlton İstanbul Oteli, 2001 yılından beri bünyemizde olup Türk turizmine hizmet vermektedir. Bulunduğu konum ve hizmet kalitesiyle fark yaratan ve kendi müdavimlerini oluşturan otelimizin herhangi bir yer arayışı söz konusu değildir. The Ritz- Carlton, İstanbul Oteli, bugünden sonra da Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edecektir.”



Ritz Carlton yeni yer arayışında!



“Ayrıca Süzer Plaza Binası ile ilgili herhangi bir “kaçak kat tartışması” da söz konusu değildir” denilen açıklamada “Her türlü ruhsat ve iskana sahip bulunan Süzer Plaza, Kongre Vadisi’nde bulunan onlarca yapıdan birisidir ve Turizm Bakanlığı’nın yaptığı plan çerçevesinde, ruhsatına uygun olarak inşa edilmiş ve iskanı alınmıştır. Süzer Plaza'nın hukuka, usule ve kanunlara uygunluğu da mahkeme kararlarıyla lehimize kesinleşmiştir. Dolayısıyla bu konularda Sayın Devlet Erkanımız ve devletimiz ile yaşanan herhangi bir sorun veya boykot da söz konusu değildir. Maalesef gerçek dışı ve belirsiz isnatlarla kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. Bu kapsamda gerçekleri kamuoyunun bilgisine arz ederiz.''




Dünya


Geri Dön