20 / 04 / 2024

Riva arazisi Galatasaray'a nefes aldırdı!

Riva arazisi Galatasaray'a nefes aldırdı!

Galatasaray Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle borcunu önemli miktarda azalttı. Sarı kırmızılıların borcu, Riva arazisi için gelen ilk ödemeyle 218 milyon dolara geriledi.



25 Mart'ta düzenlenen Mali Genel Kurul'da kulübün borcu 338 milyon dolar olarak belirtilmişti. Kulübün Riva arazisi için yapılan ödemeyle borcunun 218 milyon dolara gerilediği açıklandı.



Sarı kırmızılılar önümüzdeki aylarda Milli Emlak ile yapılan anlaşmaya göre 500 milyon lira gelir elde edecek. Mali genel kurul için hazırlanan raporlarda Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi için Milli Emlak ile yapılan anlaşmadan gelen 342 milyon liralık ilk ödeme yansıtılamamıştı. 



Riva Arsa ihalesi 8 Haziran'da

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin birinci oturumu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)  tarafından 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14:30'da düzenlenecek. 2. oturum tarihi henüz netleşmedi. 



İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi, Emlak Konut GYO Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme yönetmeliği kapsamında, açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık-açık artırma (2. oturum) halinde, iki ayrı günde gerçekleştirilecek. 



Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



Geri Dön