16 / 04 / 2024

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri yaz aylarında hizmete girecek!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri yaz aylarında hizmete girecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı yetkilileri, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri' nde bir araya geldi...




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı yetkilileri, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya geldi. 


Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı yetkililerine, inşaat hakkında teknik bilgilerin verildiği ve gelinen noktanın detaylı bir şekilde anlatıldığı yemekli toplantıda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Birinci Başkan Vekili Ufuk Özerten, Spor Genel Müdürü ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Ergün Tekin, Hakan Kanık ve Ali Düşmez ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hazır bulundu. 


TFF'nin en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin, bu yılın yaz aylarında tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.


AA


Geri Dön