16 / 04 / 2024

Riva Hill Beykoz ne zaman teslim?

Riva Hill Beykoz ne zaman teslim?

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

Mimarı tasarımında Mimar Ayşegül Suner imzası taşıyan Riva Hill Beykoz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak Aralık 2016 deniliyor. Toplamda 85 adet villadan oluşan proje 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...



Eyfel Yapı tarafından yaşama geçirilen Riva Hill Beykoz ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Proje, 52 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Yatırım bedeli 40 milyon dolar olarak belirlenen  Riva Hills  Beykoz projesi, 85 adet villadan oluşuyor. Projede 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı villalardan oluşuyor. 


Tasarımında Mimar Ayşegül Suner imzası bulunan Riva Hill Beykoz ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı deniliyor. Projede ön talep sürecine başlanıyor. 


Riva Hill Beykoz ne zaman teslim?


Kavacık’a sadece 15 dakika mesafede konumlanan Riva Hills Villaları Beykoz projesi, 85 adet villadan meydana geliyor. Projede denize sadece 700 metre mesafede yükseliyor. 


Eyfen Yapı Riva Hills projesinde; pool gazebo, moroccan canopy, coastal barbeque, yüzme havuzları, tenis sahaları, spor alanları, fitness, yoga, spa alanları, deneysel mutfak ve yapay nehirler gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Riva Hill Beykoz ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı cevabı veriliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde inşa ediliyor. 


Telefon: (532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: www.rivahills.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön