25 / 04 / 2024

Riva Hills fiyatları

Riva Hills fiyatları

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills fiyatları metrekare bazıda 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan villalar 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak tasarlandı...



İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde konumlanan  Riva Hills  fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede ön talep süreci devam ediyor. 


Riva Hills Beykoz'da; pool gazebo, moroccan canopy, coastal barbeque, yüzme havuzları, tenis sahaları, spor alanları, fitness, yoga, spa alanları, deneysel mutfak ve yapay nehirler gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Toplam 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Riva Hills fiyatları villaların tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Proje, denize sadece 700 metre mesafede yükseliyor. 


Villaların 200 metrekare ve 300 metrekarelik galerili ve verandalı olarak dizayn edildiği Riva Hills Villaları  Eyfel Yapı  imzasıyla inşa ediliyor.


Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Riva Hills fiyatları metrekare bazında 3 bin 950 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 52 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Telefon: (532) 111 44 54 (Kurumsal Pbx)

Web: www.rivahills.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön