20 / 04 / 2024

Riva Hills ne zaman teslim?

Riva Hills ne zaman teslim?

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Riva Hills

Riva Hills projesi, Eyfel Yapı imzası ile yükseliyor. 85 villadan oluşan proje 40 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satış sürecinin devam ettiği Riva Hills ne zaman teslim?



"Riva Hills ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor ancak önce pğrojeen bahsedelim. Proje İstanbul'un Beykoz ilçesinin Riva bölgesinde yükseliyor. 


Eyfel Yapı tarafından inşa edilen  Riva Hills  projesinde satışlar devam ediyor. 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 85 adet villa bulunuyor.


Riva Hills projesinde spa alanları, deneysel mutfak, pool gazebo, spor alanları, yüzme havuzları, tenis sahaları, yapay nehirler, fitness, yoga, moroccan canopy, coastal barbeque gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Riva Hills projesi 40 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor ve faizsiz ödeme yapılabiliyor. 


Riva Hills ne zaman teslim?

Riva Hills ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2016 yılının Aralık ayı olarak veriliyor. Projede mevcut olan villaların alanları 200 - 300 metrekare arasında değişiyor. 


Riva Hills iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 

Web: www.rivahills.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön