19 / 03 / 2024

Riva'daki trafik kazasında 3. köprü inşaatında çalışan 4 işçi hayatını kaybetti!

Riva'daki trafik kazasında 3. köprü inşaatında çalışan 4 işçi hayatını kaybetti!

Beykoz Riva yolunda meydana gelen kazada, üçüncü köprü inşaatında çalışan 4 işçi yaşamını yitirdi. Biri ağır 2 kişi de yaralandı. İşçilerin cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Kaza, sabah saatlerinde Riva yolu Türkiye Futbol Federasyonu tesislerinin yakınında meydana geldi. Üçüncü köprü inşaatının taşeron firmasında çalışan ve Riva’da bir otelde kalan 5 işçi, 67 LT 521 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, karşı yönden gelen Mercedes marka 34 NN 6578 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada işçilerden 4’ü olay yerinde hayatını kaybetti. Bir işçi de ağır yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mercedes sürücüsü ise kazada hafif yaralandı. İşçilerin cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Görgü tanıkları, köprü inşaatında çalışan işçileri taşıyan otomobil ile karşı yönden hızla gelen lüks aracın kafa kafaya çarpıştığını söyledi. Vatandaşlar, kazanın ardından yaralıların hastaneye kaldırıldığını belirtti.


Sözcü



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Riva'da 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 işçi hayatını kaybetti.


Üçüncü köprü inşaatının taşeron firmasında çalışan ve Riva’da bir otelde kalan 5 işçi, otomobil ile seyir halinde iken karşı yönden gelen Batuhan Bilicik ’in kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. İtfaiye ekipler araçta sıkışanları kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza çevresine güvenlik şeridi çekerek başka bir kazanın olmaması için önlem aldı.


4 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ


Kazada otomobilde bulunan işçilerden Ufuk Köylü, Enver Karataş, Mehmet Bilik ve Fahri Sarıaslan olay yerinde hayatını kaybetti. İşçilerden ağır yaralan Feyzullah Karataş ve diğer otomobilin sürücüsü Batuhan Bilicik yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından işçilerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


ARKADAŞLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU


Aynı şantiyede çalışan arkadaşları kaza haberini alarak olay yerine geldiler. Gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğulan işçileri polis ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Bir işçi gözyaşları içinde "Ben önden gidiyordum onlar arkadan geliyorlardı şantiyeye gidiyorduk" dedi.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Star


Geri Dön