25 / 04 / 2024

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.



ÖZDİLEK Holding'in Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirdiği River Plaza, dünyaca ünlü markaların adresi oldu. Finans sektörünün nabzının attığı Levent bölgesinde yer alan River Plaza'da, Hollanda'nın önde gelen bankalarından Rabobank ve Finansal Kurumlar Birliği faaliyetlerini sürdürüyor. is dünyasına hizmet eden önde gelen uluslararası ve yerli hukuk şirketleri Dentons, Ailen Overy, Gedik Eraksoy ve BASEAK River Plaza'da hizmetlerine devam ediyor. Ayrıca River Plaza, dünyaca ünlü global markalar C&A, H&M ve Yves Rocher'a da ev sahipliği yapıyor. Profesyonel bina yönetimi, üst düzey güvenlik sistemleri ve tam otomasyonlu bina yönetim sistemleri sayesinde kullanıcı ve ziyaretçilerine essiz bir çalışma ortamı sağlayan River Plaza, misafiri gibi gördüğü kiracılarına yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen yüksek doluluk oranıyla dikkat çekiyor. 



Metro ile ulaşım kolaylığı 32 katlı, toplam 37 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan River Plaza, özellikle büyük ve geniş ofis arayanların ilk tercihi olabilecek nitelikte. River Plaza'da ulaşım da son derece rahat İstanbul'un karmaşık trafiğine girmeden plaza ile bağlantılı metro hattı sayesinde plaza sakinleri, dıs alana çıkmadan metro ile Kartal ve Atatürk Havalimanı güzergahına ulaşabiliyor. Ayrıca, inşaatı devam etmekte olan Levent-Hisarüstü metro hattının ilk durağının bu noktada olması planlanıyor. ÖzdilekPark istanbul AVM'ye direkt bağlı olan River Plaza'nın sakinleri ayrıca, AVM'deki çeşitli yeme icme alanlarına ve acık havaya çıkmadan günlük ihtiyaçlarına ulaşma imkanına sahip. 


Star


Geri Dön