26 / 04 / 2024

Rixos Exective'ın kira getirisi 2 bin dolar!

Rixos Exective'ın kira getirisi 2 bin dolar!

Önümüzdeki günlerde konut teslimlerinin gerçekleştirileceği Rixos Exective Apartmentsta home ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor. Ayrıca kira getirisi ise 2 bin dolar olarak belirlendi...



 2011 yılının Haziran ayında satışa sunulan Rixos Exective Apartments, Albaraka Türk ile STC İnşaatın ortak projesi olarak Kozyatağında hayata geçiriliyor.

Home office projesi olarak inşa edilen Rixos Exective Apartments, 30 katlı blokta toplam 730 bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve penthouseler bulunuyor.

Önümüzdeki günlerde konut teslimlerinin gerçekleştirileceği Rixos Exective Apartmentsta home ofislerin fiyatları 295 bin dolardan başlıyor. Ayrıca kira getirisi ise 2 bin dolar olarak belirlendi.

Mimar Tansel Sönmezer tarafından tasarlanan Rixos Exective Apartmentsta bulunan home ofisler Adalar manzarasına sahip bir bölgede konumlanıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daireler 78-88-90 metrekare, penthouseler ise 96-142 metrekare olarak inşa ediliyor.                      

Rixos Exective Apartmentsın sunduğu hizmetler arasında, rezidans, ofis hizmetleri, fitness center, sağlık merkezleri, toplantı odaları, arşiv ve güvenlik mevcut.

0216 574 89 66

http://www.rixoskozyatagi.com/

Rixos Exective Apartmentsın ilgili haberi için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön