26 / 04 / 2024

Rixos Executive Apartments'ta 850 bin dolara!

Rixos Executive Apartments'ta 850 bin dolara!

Adalar manzarasına sahip konumda hayata geçirilen Rixos Executive Apartments 'ta konutların fiyatları 295 bin dolardan başlıyor, 850 bin dolara kadar yükseliyor. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor



STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından Kozyatağı 'nda hayata geçirilen Rixos Executive Apartments 'ın 2011 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor.

Rixos Executive Apartments 'ta 78,88 ve 90 metrekarelik 1+1 ve 2+1 konutlar ile alanları 96 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen penthouseler yer alıyor.

30 kattan meydana gelen Rixos Executive Apartments 'ın ilk 9 katı ofislere ayrıldı. Projede toplam 370 konuttan meydana geliyor. Proje akıllı bina konseptiyle inşa ediliyor.

Adalar manzarasına sahip konumda hayata geçirilen Rixos Executive Apartments 'ta konutların fiyatları 295 bin dolardan başlıyor, 850 bin dolara kadar yükseliyor. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mimari tasarımı Tansel Sönmezer tarafından yapılan Rixos Executive Apartments 'ta ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi.

Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor.

Projede tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor.

Ayrıca Rixos Executive Apartments 'ın giriş katında yer alan konsept çarşıda ünlü markaların yer aldığı seçkin mağazalar ve uluslararası lezzetlerin sunulacağı restoran ve kafeler de yer alacak.Proje Carrefour AVM 'nin yanında yer alıyor.

http://www.rixoskozyatagi.com/

0216 574 89 66


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön