20 / 04 / 2024

Rixos Füceyre Emirliği'nde de otel satın almayı planlıyor!

Rixos Füceyre Emirliği'nde de otel satın almayı planlıyor!

'Her sey dahil' İle tanıştıracak BAE'nin Rasal Khaimah Emirliği'ndeki yeni otelini 1 Subat'ta açacak olan Rixos Hotels, Füceyre Emirliği' nde de otel satın almayı planlıyor...



Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yönelik yatırımlarına devam eden Rixos Hotels, Palmiye Adası'ndaki Palm Dubai'den sonra emirlikler deki DUBAİ Sabriye Ergin ikinci projesini 2014'ün ilk çeyreğine hazırlıyor. 1 Şubat itibariyle açılışı yapılması planlanan otel 180 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 

Güçlü ekonomisi ve istikrarlı politikalarıyla son yılların turizm cenneti olan Ras Al Khaimah'ta yeralan Rixos Bab Al Bahr, BAE'deki 'her şey dahil' konseptine sahip en büyük resort oteli olacak. 

Füceyre'de otel alabiliriz Oda satışlarının başladığını belirten Rixos Hotels Eğlence Müdürü Ercan Eliaçık "Tesisimiz ultra her şey dahil olacak. Konsept Ortadoğu'da tek olma özelliği taşıyor. Antalya'da alışmış olduğumuz her şey dahil konseptini BAE'ye taşıyacağız" dedi. Bölgede başka otel de düşündüklerini açıklayan Eliaçık "Bab Al Bahr'dan sonra BAE'nin diğer emirliklerinden Fujairah'ta (Füceyre) bir otel açmayı planlıyoruz. Uzun süreli inşaat sürecine de gerek yok. Mevcut bir tesisi tadile edip de açabiliriz. Bir bakmışsınız 6 ay sonra bir otel daha açmışız. Kazakistan ve Azerbaycan'da örneklerini gördük" diye konuştu. Logo İnşaat tarafından 61 bin 100 metrekare alana kurulan ve 4 ana bölümden oluşan Rixos Bab Al Bahr'da farklı tip ve büyüklükte toplam 655 oda bulunuyor. 14 restoran ve bar ile Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetlerin sunulacağı Rixos Bab Al Bahr'daki odalar 360 derece panaromik Birleşik Arap Emirlikleri'nin ilk yapay adası olan Al Marjan'm manzarasına sahip. 

GÜNLÜK 2 BİN MİSAFİR HEDEFLİYOR RİXOS Hotels Satış Müdürü Onur Onuralp ise otelin açılmasının ardından ilk aşamada bayram ve yılbaşı dönemlerinde RAK Havaalanı'na charter seferler için çalışma başlattıklarını söyledi. Onuralp görüşme yaptıkları THY, Pegasus, FlyExpress gibi firmaların talebe sıcak baktıklarını da ifade etti. Onuralp "Ortadoğu'da Türk misafirperverliğimizle fark oluşturmak istiyoruz. Günde ortalama 2 bin kişiyi ağırlayacağız. Ye, dua et, sev mantığıyla hareket edeceğiz." 


Star


Geri Dön