27 / 04 / 2024

Rixos Hotel, 17. Dünya Seyahat Ödülleri'ne aday!

Rixos Hotel, 17. Dünya Seyahat Ödülleri'ne aday!

Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin ‘Oscar’ları olarak nitelendirilen ‘Dünya Seyahat Ödülleri’nin bu yılki Avrupa gala töreni, Rixos Hotels ve THY sponsorluğunda 1 Ekim’de Rixos Prem



Herald Tribune tarafından seyahat endüstrisinin ‘Oscar’ları olarak nitelendirilen ‘Dünya Seyahat Ödülleri’nin bu yılki Avrupa gala töreni, Rixos Hotels ve THY sponsorluğunda 1 Ekim’de Rixos Premium Belek’te düzenlenecek.

17. Dünya Seyahat Ödülleri’nde kıtaların önde gelen seyahat şirketleri, acentaları ve destinasyonlar ‘en iyi’ unvanını kazanmak üzere yarışacaklar.

10 KATEGORİDE ADAYLIĞI VAR

Rixos Grubu’nun da 10 kategoride aday olduğu ve 22 Avrupa ülkesinden yaklaşık 600 gazetecinin davet edildiği önemli organizasyona, bölgenin turizm otoriteleri, CEO’ları, lider seyahat şirketlerinin yöneticileri, devlet bakanları, turizm departmanları ve destinasyonların başkanları, endüstrinin önde gelenleri ve ünlüler katılıyor. Kazananlar,  7 Kasım’da Londra’daki ‘Dünya Seyahat Ödülleri’nin finalinde yarışacak. En önemli seyahat ve turizm ödülü olarak kabul edilen organizasyonda ödüle aday oteller arasında Rixos Hotel de yer alıyor.
Star


 


Geri Dön