26 / 04 / 2024

Rixos Libya 'ya geri döndü!

Rixos Libya 'ya geri döndü!

İç karışıklık nedeniyle faaliyetlerine ara veren Rixos Al Nasr Tripoli Oteli, Kaddafi sonrası geçici yönetim iş başına gelince yeniden hizmete açıldı. 5 yıldızlı otel, 11 Eylül 'den beri konuk ağırlıyor



İç karışıklık nedeniyle faaliyetlerine ara veren Rixos Al Nasr Tripoli Oteli, Kaddafi sonrası geçici yönetim iş başına gelince yeniden hizmete açıldı. 5 yıldızlı otel, 11 Eylül 'den beri konuk ağırlıyor.

LİBYA 'NIN başkenti Trablus 'un merkezinde yer alan Rixos Al Nasr Tripoli yeniden faaliyete geçti. Beş yıldızlı otel, Muammer Kaddafi yönetiminin değişmesi ile Rixos tarafından devralınarak yeniden işletilmeye başlandı. Rixos 'tan yapılan açıklamada, birçok önemli uluslararası toplantıya ve devlet başkanlarına ev sahipliği yapan Libya 'da ‘yaşayan otel ' olarak adlandırılan Rixos Al Nasr Tripoli 'nin, Libya 'da barışın sağlanmasıyla birlikte kapılarını yeniden hizmete açtığı belirtildi. Rixos Hotels 'in 84 kişilik ekibiyle devraldığı otelin, Türk misafirperverliği ile Libya 'nın merkezinde 11 Eylül 2011 tarihinden itibaren konuklarını ağırlamaya başladığı, otel yetkililerinin, SPA ve kapalı havuz dışında otelin tüm hizmetlerine devam ettiği kaydedildi. Libya başkentinin merkezinde ve Trablus Havalimanı 'na sadece 10 kilometre uzaklıkta bulunan Rixos Al Nasr Tripoli, Rixos Hotels 'in Türk misafirperverliğiyle hizmet anlayışını bir arada sunuyor. Trablus 'ta en yoğun ağaçlık bölgede 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Rixos Al Nasr Tripoli ‘vahadaki saray ' görüntüsüyle ‘yaşayan hotel ' olarak adlandırılıyor. Rixos Al Nasr Tripoli 'nin 2 bin 600 metrekare kapalı alanında, 120 lüks oda, 2 kral dairesi, 32 executive suit, 8 junior suit, 5 bağlantılı aile odası, 63 standart ve bir engelli odası bulunuyor. Tüm odalarda plazma televizyon, kablosuz ses sistemi, jakuzi ve balkon bulunuyor. çeşitli deluxe alanlarda farklı yiyecek & içecek alternatifleri sunan hotel, çok şık ve geniş bir Spa&Wellness Merkezi, kapalı yüzme havuzu ve son derece lüks bir alışveriş merkezine de sahip.

Star  


Geri Dön