26 / 04 / 2024

Rixos Otel Tekirova, en iyi oteller listesinde yerini aldı!

Rixos Otel Tekirova, en iyi oteller listesinde yerini aldı!

Rixos Otel Tekirova, otel müşterilerinin oylarıyla Zoover.com´un "en iyi oteller" listesinde yerini aldı



Akdenizin turkuaz mavisi köşelerinden biri olan Tekirova da çam ağaçları ile çevrili mitolojik dağların eteklerinde kendine özel bir koyda yer alan Rixos Otel Tekirova, Avrupa'nın en büyük tatil yorum sitesi Zoover.com´un  ``En İyiler Listesi´nde´´ yerini aldı. Rixos Otel Tekirova ayrıca Rusların da beğendiği ilk 100 otel arasında sunuldu.
2010 sezonu içerisinde Rixos Otel Tekirova´da konaklayan Avrupa´lı misafirler, tatil sonunda internet üzerinden www.zoover.com adresine yaptıkları yorumlarla en iyi otel olarak seçilip, tavsiye ederken,  sitede Rixos Otel Tekirova `´Zoover Holiday Reviews´´ ödülüne de layık görüldü.

Zoover.com Nedir?
Zoover, tatilcilerin oteller ve bölgeler hakkında değerlendirme ve fikirlerinin bulunduğu, tüm ziyaretçilerin rahatlıkla eriştiği Avrupa´nın en büyük bağımsız seyahat sitesidir. Uluslararası ve yerel tur operatörleri ile ortak çalışarak bağımsız değerlendirmeler sunan  Zoover.com, kurulduğu günden bu yana pek çok ülke tarafından kullanılıyor. Zoover.com´un Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Danimarka ve Türkiye´de de ofisleri bulunuyor. Zoover´de, dünya çapında sınıflandırılmış 25 bin bölgede 140 binden fazla konaklama tesisi site ziyaretçilerinin bilgisine sunuluyor. Böylece ziyaretçileri online olarak konaklama yerlerini inceleyerek değerlendirebiliyor, aynı zamanda fotoğraf ve video ekleyebiliyor.

Eğlence ile huzurun buluşma noktası Rixos Tekirova Antalya havalimanına 73 km mesafede, Tekirova alışveriş ve eğlence merkezine yürüyerek 10 dk lık mesafede mitolojik dağların eteklerinde kendine özel bir koyda yeralan Rixos Otel Tekirova, misafirlerine sunduğu kaliteli hizmetiyle tatil severlerin ilk tercihi oluyor.

Rixos Tekirova´da, A ve B tipi 2 türlü bungolovlar olmak üzere toplam 600 odası bulunuyor. Bunlar 482 standart oda, 2 deluxes aile odası, 4 deluxe superior oda, 14 aile suiti, 2 standart suite ve 96 adet aile bungolov odadan oluşuyor.

Misafirler streslerini atıp, dinlenmenin huzurunu yaşarken, birçok aktiviteden de yararlanma şansı buluyor. Rixos Tekirova´da 4 su kaydıraklı büyük bir aktivite havuzu, ana havuz, çocuk havuzu ve kapalı bir havuz ile toplam 4 havuz bulunuyor. Ayrıca eşsiz güzellikte ki sahilde ve havuzda şezlong, minder, havlular ve güneş şemsiyesi, duş ve soyunma kabinleri de misafirlere özel tahsis ediliyor. Ayrıca özel masörlerin bulunduğu Rixos Royal SPA, ruhunuzu ve vücudunuzu dinlendirici özel masajlarla kendinizi bambaşka bir dünyada hissettiriyor. 2 adet sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası da bulunuyor

Rixos Hakkında
2000 senesinde kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biridir. Konuklarına, geleneksel Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahiptir.

Rixos otelleri bulundukları bölgelerde en özel konumlara sahiptir. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6,000 çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Eşsiz ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için tasarlanmış ve en son teknolojileri barındıran Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde otantik ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip bir Türk hamamı ve eşsiz bir spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunmaktadır. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile Rixos, tüm dünyadan seçkin misafirlerin tercihidir.

Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Grup, önemli seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin tercihi konumundadır.

Rixos Hotels, özellikle Doğu ve Orta Avrupa´ya, Akdeniz Sahilleri´ne, Körfez Bölgesi´ne ve Kuzey Afrika´ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdürmektedir. Grubun vizyonu ve misyonu, uluslararası konaklama sektörünün lideri olmaktır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Rixos Otel Tekirova `En İyiler´ listesinde

`Yeşil Tesis´ ve `Travel Life´ olmak üzere şimdiye kadar 2 çevre ödülü almış olan Rixos Otel Tekirova, otel müşterilerinin oylarıyla Zoover.com´un "en iyi oteller" listesinde yer aldı. Rixos Otel Tekirova ayrıca Rusların da beğendiği ilk 100 otel arasında sunuldu. 2010 sezonu içerisinde Rixos Otel Tekirova´da konaklayan Avrupalı misafirler, tatil sonunda internet üzerinden www.zoover.com adresine yaptıkları yorumlarla en iyi otel olarak seçilip, tavsiye ederken, sitede Rixos Otel Tekirova `´Zoover Holiday Reviews´´ ödülüne de layık görüldü. Rixos Tekirova´nın çeşitli sınıflarda 600 odası bulunuyor.
Türkiye


Geri Dön