24 / 04 / 2024

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak



Tüm odaların ve ortak alanların yeniden yaratıldığı Rixos Premium Bodrum, yıllardır klasikleşen kusursuz hizmet anlayışını benzersiz atmosferiyle birleştirerek alışkanlık yaratıyor.

Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen mimarisiyle karşılıyor. Otelin tamamında oldukça geniş çaplı yapılan yenilenme çalışmaları, tüm odaları, villaları ve ortak alanları kapsıyor. Otelin daha girişinden itibaren konukları karşılayan ihtişam, tamamı yenilenen odalarda devam ediyor. Tüm banyoların büyütüldüğü, mobilya ve diğer tüm detayların yenilendiği odalarda, bilindik Rixos Premium Bodrum konforu daha da pekişmiş biçimde konuklarını karşılayacak.

Baştan sona yeniden tasarlanan lobi ve ana restoranda, altın varaklar, dev Helenistic cam tablolar ve özel el yapımı çiniler kullanıldı. SPA bölümünde ise tamamen yenilenen alanlarda; otantik hamamlar, dinlenme alanları, masaj ve terapi odaları kendilerini huzurun kollarına teslim etmek isteyenler için yeniden yatarıldı, ayrıca sadece odalar değil, özel villalar da metrekareleri büyütülerek yenilendi. Tüm peyzaj tasarımı eskisinden daha ihtişamlı şekilde yeniden yapılan Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle Rixos kalitesi ve ayrıcalığını Bodrum'da yaşlamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam edecek.

Rixos Hakkında

2000 senesinde kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biridir. Konuklarına, geleneksel Türk misafirperverliğini en güzel biçimde sunmayı hedefleyen Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi farklı ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahiptir.

Rixos otelleri bulundukları  bölgelerde en özel konumlara sahiptir. Rixos Hotels, 12 tesisinde yaklaşık 6,000 çalışanıyla, geçmiş ile bugünü harmanlayarak yenilikçi bir misafir ağırlama yöntemi geliştirmiştir. Eşsiz ve lüks bir tatil deneyimi sunmak için tasarlanmış ve en son teknolojileri barındıran Rixos villaları, modern ve elit bir biçimde döşenmiştir. Tüm Rixos otellerinde otantik ve rahatlatıcı bir atmosfere sahip bir Türk hamamı ve eşsiz bir spa hizmeti sunan Sağlık ve Spa Merkezi bulunmaktadır. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetleri ile Rixos, tüm dünyadan seçkin misafirlerin tercihidir.

Misafirperverliği, kişiye özel hizmetleri ve zengin mutfağı ile bilinen Rixos Hotels, Amerikan Five Star Diamond Awards, Conde Nast ve Great Hotels of the World gibi uluslararası otoriteler tarafından defalarca ödüle layık görülmüştür. Grup, önemli seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin tercihi konumundadır.

Rixos Hotels, özellikle Doğu ve Orta Avrupa'ya, Akdeniz Sahilleri'ne, Körfez Bölgesi'ne ve Kuzey Afrika'ya odaklanarak, büyümesini hızla sürdürmektedir. Grubun vizyonu ve misyonu, uluslararası konaklama sektörünün lideri olmaktır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Rixos Premium Bodrum'un yüzü yenilendi
Lüks otelcilik kavramının önemli temsilcilerinden Rixos Hotels zincirindeki Rixos Premium Bodrum yenilendi.

356 odalı otelde, tüm odaları, villaları ve ortak alanları kapsayan geniş çaplı bir yenilenme çalışması yapıldı. Rixos'tan yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Baştan sona yeniden tasarlanan lobi ve ana restoranda, altın varaklar, dev Helenistic cam tablolar ve özel el yapımı çiniler kullanıldı. SPA bölümünde ise tamamen yenilenen alanlarda, otantik hamamlar, dinlenme alanları, masaj ve terapi odaları kendilerini huzurun kollarına teslim etmek isteyenler için yeniden yatarıldı, ayrıca sadece odalar değil, özel villalar da metrekareleri büyütülerek yenilendi. Tüm peyzaj tasarımı eskisinden daha ihtişamlı şekilde yeniden yapılan Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle Rixos kalitesi ve ayrıcalığını Bodrum'da yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam edecek.”

2000 yılında kurulan Rixos Hotels, dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri olarak kabul ediliyor. Antalya merkezli grup, Türkiye, Hırvatistan, Kazakistan, Ukrayna ve Libya gibi  ülkelerde 7 lüks resort ile 5 şehir oteline sahip bulunuyor. Rixos'un 12 tesisinde yaklaşık 6 bin kişi çalışıyor.
Star


Geri Dön