26 / 04 / 2024

Rixos Taksim, İstanbul'un ilk dubleks süit odalı oteli!

Rixos Taksim, İstanbul'un ilk dubleks süit odalı oteli!

Kültür, sanat, ticaret ve eğlencenin adresi Taksim'de, İstanbul'un ilk dubleks odalı süit oteli 'Rixos Elysium Suites Taksim' akıllı bina konsepti ile kapılarını açtı



Türkiye'nin en önemli otel zincirlerinden biri olan Rixos Hotels'in İstanbul'daki ilk otel projesi olma özelliği taşıyan 'Rixos Elysium Suites Taksim', ünlü mimar Ali Esad Göksel'in imzasını taşıyor. şžehrin merkezinde her türlü ulaşım ağına yakınlığı ile ön plana çıkan süit Rixos ayrıcalığıyla yüksek standardlarda modern bir yaşam keyfi sunuyor. 'Rixos Elysium Suites Taksim'de gecelik, haftalık veya aylık konaklama ihtiyaçları karşılanıyor.

Kısa sürede tamamlanan ve tümü süit dairelerden oluşan 'Rixos Elysium Suites Taksirn'in, iç mimarisi eski Beyoğlu'nda hakim olan klasik öğelerle, modem ve minimalist yaklaşımı bir araya getiriyor. çağdaş iç mimari anlayışı ve gelişmiş teknoloji ürünü özel detayları ile dikkat çeken 'Rixos Elysium Suites Taksim' 21 katta konumlanan 141 süitten oluşuyor. 1+1 olan oda büyüklükleri ise 86 metrekare ile 181 metrekare arasında değişiyor. Lübnan kültürünün geleneksel tatları Lounge Bar'ı da içinde barındıran Layali Restoranda Rixos Elysium Suites sahipleri ve İstanbullularla buluşuyor. Rixos Bodrum'da da yer alan ve büyük ilgi toplayan, Türkiye'de Lübnan'nın en orjinal geleneksel lezzetlerini sunan Layali Restoran renkli ve canlı anlarla Taksim'de olmanın keyfini yaşatıyor. Öte yandan 'Rixos Elysium Suites Taksim' özel hamam konsepti ile, Uzakdoğu ve yerel masaj türlerini bir arada sunuyor. Osmanlı saraylarında ver alan hamamlardan esinlenerek oluşturulan bu konseptin içeriğinde, özgün dekorasyon öğelerinden cardı Neyzen performansına kadar pek çok farklı unsur yer alıyor.
Avangart


Geri Dön