18 / 04 / 2024

Rize AVM'nin inşaatı gelecek ay başlayacak!

Rize AVM'nin inşaatı gelecek ay başlayacak!

Rize'nin ilk Alışveriş Merkezinin Rize Belediyesi tarafından onaylanan Proje İnşaatının yapımına gelecek ay başlanacak. Rize İnşaat Yatırım A.Ş. YK Üyesi ve RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, açıklamalarda bulundu.



Eski Rize Atatürk Stadının, Rize İnşaat Yatırım A.Ş.'ye ait arsada yapılmasına karar verilen ve uzun zamandır yapımına bir türlü başlanamayan, Rize'nin ilk Alışveriş Merkezinin Rize Belediyesi tarafından onaylanan Proje İnşaatının yapımına gelecek ay başlanacak. Açıklamalarda bulunan Rize İnşaat Yatırım A.Ş. YK Üyesi ve RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, "Dünya ve Türkiye çapındaki ünlü markaların, Rize'ye gelmelerini sağlayacak, şehrin kültürel ve sosyal açıdan gelişimini destekleyecek olan Ticaret merkezi Projesiyle Rize, çevre iller ve gelecek turistlerin ilgi odağı olacaktır. Yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlayacak olan Rize'nin en önemli ticari projesi olarak inşallah üç yıl içerisinde tamamlanıp hizmete girecektir"



4 KAT OLACAK 


"AVM 4 kat olacak, üzerinde ise 7 kattan oluşacak olan bir Rezidans olacak. Diğer Rezidansımız ise çay yaprağımız şeklinde 33 kattan oluşacak. Genel toplanda iki ayrı Rezidansta 476 daire yapılmış olacak" şeklinde konuştu." 



Taka


Geri Dön