25 / 04 / 2024

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.



Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında  TOKİ  tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.

 

Rize’de 4 yıl önce başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile Yeniköy Mahallesi’nde 35 bina ile 125 konut yıkıldı, 7.8 hektar alanda 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatı yapımı için ihale yapıldı. 18 ayda tamamlanacağı belirtilen konutların yapımı gecikti. Timya Vadisi adı verilen bölgedeki projede yapılan değişikler nedeniyle inşaatın başlaması gecikti. İhaleyi alan firma bölgede hızla çalışmalara başladı, 6 blok inşaattı yükseldi. İnşaatın 5’inci ayında, 8’inci kata ulaşılan bir binanın zemininde kayma olduğu iddia edildi. İnşaat çalışması durdurulan bina için TOKİ tarafından yeniden zemin sondaj çalışması başlatıldı. Bina yıkılarak yeniden inşa edildi. RİZE’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.


Ardeşen'in Sesi Gazetesi


Geri Dön