27 / 04 / 2024

Rize'de hastane ve onkoloji merkezi arasına tüp geçit yapıldı!

Rize'de hastane ve onkoloji merkezi arasına tüp geçit yapıldı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Robotik Onkoloji Merkezi arasında hastaların rahat ulaşımı için tüp geçit yapıldı. Hasan Türüt, Türkiye'de örneği olmayan bir tüp geçit yaptıklarını belirtti...



Rize'de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Robotik Onkoloji Merkezi arasında hastaların daha rahat ulaşımı için tüp geçit yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneleri ile yakınındaki Robotik Onkoloji Merkezi arasına yaptıkları tüp geçidin inşaatının tamamlandığını belirterek, söz konusu tüp geçit ile hasta ve personelin, hastaneleri ile onkoloji merkezi arasındaki ulaşımlarında kolaylık sağlanmasının amaçlandığını söyledi.
Türüt, Türkiye'de örneği olmayan bir tüp geçit yaptıklarını belirterek, "Hastalarımız bu geçit sayesinde ulaşımlarını rahat sağlayacak. Estetik olarak da güzel bir köprü yapıldı" dedi.
Proje müteahhidi Cevdet.Çakmak ise hastaların rahatlıkla gidip gelebilmesi adına tüp geçidin yapıldığını belirterek, "Boyu 30 metre, yerden yüksekliği ise 12 metre. 10 şiddetindeki bir depreme dayanıklı geçit yaptık. Hastalarımıza güzel hizmet vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Ankara Başkent

Geri Dön