26 / 04 / 2024

Rizom Tatil Köyü'ne talep yoğun!

Rizom Tatil Köyü'ne talep yoğun!

Muhafazakâr tatil sektöründe hizmet veren Rizom Tatil Köyü, Körfez bölgesi iş adamlarının akınına uğradı. İş adamları, eşleri ve çocuklarıyla gelerek hem ticaret hem ziyaret yapıyor.



Tesisin doluluk oranı % 80'lerde muhafazakâr tatil köyü , konseptiyle Körfez bölgesinden büyük ilgi gören Rizom Tatil Köyü, doluluk oranını yüzde 80'lere yükseltti. Yalova'da 85 bin metrekare alan üzerine kurulu olan tatil köyünün, Körfez bölgesi işadamlarının durağı olmaya başladığını söyleyen Genel Müdür Yaşar Danışman, bölge işadamlarının tatil köylerini özellikle talep ettiklerini belirtti.

Danışman, "İşadamları toplantı, ya gelirken, eşleri de tatil yapıyor. 

''İstanbul'a da yakın olması nedeniyle tesisimize talep yoğun" şeklinde konuştu. 


SİSTEM SUİİSTİMAL EDİLMESİN

Muhafazkâr tatil pazarında artan talebi görerek, bu alana yatırım yapan bazı şirketlerin sektörün imajını zedelediğini de belirten Danışman, "Muhafazakâr tatilin şartlarını bilmeyen ve konuyu da içselleştirmeyen bazı yatırımcılar sadece bu alana talep büyük diye bu tip otel yatırımı yapıyor. İnsanların duygularını sömürerek, düşük kalitede hizmet veriyorlar. Bu bize zarar veriyor" dedi. 


Tatil köyünün 85 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu ve tamamen yenilendiğini söyleyen Danışman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tatil köyümüz Yalova'nın şehir merkezine 4 km, İstanbul'a feribotla 75 dakika, karayolu ile 2 saat, Sabiha Gökçen Havaalanına 1.5 saat uzaklıkta. Vizyonumuz misafirlerimizin hizmetle sunmak." beklentileriyle şekillenen gelişime odaklı müşteri memnuniyetini önemseyen bir anlayışla alternatif turizm sektöründe yeniliklere öncü olmaktır. Misyonumuz Türk kültürünün değerlerine sahip çıkan bir anlayışla misafirlerimizin hayallerinindeki tatili kendilerini özel hissedecekleri bir hizmetle sunmak''


Sabah


Geri Dön