25 / 04 / 2024

RKM Classic Giyim Anadolu'da yatırımlarını artırıyor!

RKM Classic Giyim Anadolu'da yatırımlarını artırıyor!

İşadamı Rahmi Koç'un şahsi şirketi RKM Classic Giyim,Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor. Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.



Edwars mağazalarında yeniden yapılanma gerçekleştiren şirket, Aralık 2013'te Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.

 

Başkanların markası olarak bilinen Brooks Brother's ilk mağazasını Zorlu Center'da, ikinci mağazasını da Mart 2014'te Akasya Acıbadem AVM'de açmıştı. Brooks Brothers'ın üçüncü mağazası geçen hafta  Ankara  Panorama'da açtı. 


Brooks Brothers'ın Türkiye CEO'su Füsun Kuran, "Anadolu'da bayilik veriyoruz. Kısa bir süre içinde İzmir'de Konak Piers AVM'de bir mağazamız açılacak. Adana'da da bir bayi ile görüşmemiz devam ediyor. Ayrıca İstanbul'da bir mağaza daha açmak istiyoruz" dedi. 


Edwars mağazalarının yönetimi de bir ay önce RMK Classic Giyim CEO'su Füsun Kuran'a bağlandı. Edwars'ı "genç ve çağdaş" temalı bir kimliğe dönüştüreceklerini belirten Kuran, birkaç aya kadar Akmerkez'de yeni konsepte bir mağaza açacaklarını söyledi. Yeni Edvvars'ın koleksiyonunun yüzde 80'i Brooks Brothers'ın genç koleksiyonu Red Fleece tasarımlarından oluşacak. 


Edwars, halen İstanbul Zincirlikuyu ve Kalamış Marina mağazalarıyla hizmet veriyor. Beş yıl içinde Edwards mağazalarının sayısının 15'e çıkarılması planlanıyor. 


Para


Geri Dön