29 / 03 / 2024

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!

Roche’un Türkiye’deki yeni ofisi, ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor. Roche Türkiye ofisi, çalışanların koşulsuz mutluluğunu sağlamaya yönelik detaylar göz önünde bulundurularak tasarlanıyor.



Roche’un mimari tasarımı, ofis mimarisi alanında uzman isimlerinden mimar Gürhan Bakırküre tarafından gerçekleştiriliyor. Toplam 6 bin metrekare alana kurulu olacak Roche Türkiye ofisi, Maslak’ın yükselen yıldızı Uniq’de yer alıyor. 4 kat üzerine kurulu olacak ve 220 kişinin çalışacağı Roche Türkiye ofisi, çalışanların koşulsuz mutluluğunu sağlamaya yönelik detaylar göz önünde bulundurularak tasarlanıyor. 


Roche’un dünyadaki farklı ofislerinin yaratıcısı, Brezilyalı ünlü mimar Moema Wertheimer ortaklığıyla gerçekleştirilen tasarım, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde İlaç, Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Endüstrisi alanında arka arkaya 6. kez dünyanın en sürdürülebilir sağlık şirketi seçilen Roche’un sürdürülebilirliğe verdiği önem göz önünde bulundurularak “çevreci ofis” konsepti etrafında oluşturuluyor. 


Bakırküre mimarlık kurucusu mimar Gürhan Bakırküre Roche Türkiye ofis tasarım projesi ile ilgili, “Roche gibi bir dünya devinin Bakırküre Mimarlık’ı seçmesi bizim için son derece değerlidir. Roche İstanbul ofisinin tamamlanması yaklaşık üç ay sürecek. Ofis tasarımındaki uzmanlığımızı bu projeye de yansıtmak için büyük özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu. 


Roche’un yeni ofisi Bakırküre Mimarlık imzası taşıyor!


Tema odaları, eğitim mekanları, oyun alanı, kafeterya alanı gibi ortak kullanım mekanlarına yer verilen mimaride, bireysel ve ekip çalışma alanları başta olmak üzere çalışanlar için alternatif çalışma mekanları da sunuluyor.


Roche İstanbul ofisi yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Roche yönetim ve çalışanlarının Nisan ayında yeni ofisine taşınması bekleniyor.


Geri Dön