26 / 04 / 2024

Rodos İnşaat, 16 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Rodos İnşaat, 16 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Rodos İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Oğuzhan Usta, Başkan Yardımcısı olarak İhsan Ender, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mete Yiğit görev yapacak...



16 milyon TL sermaye değerine sahip olan Rodos İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketi, İstanbul Mecidiyeköyde İhsan Ender, Tural Tansel Kaften, Emrah Dil, Mete Yiğit ve F.O.M Grup Mimarlık İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

7 milyon 999 bin 997 TLsi F.O.M Grup Mimarlık İnşaat ve Ticaret A.Ş.ye,
8 milyon TLsi İhsan Endere,
1 TLsi Tural Tansel Kaftana,
1 TLsi Emrah Dile,
1 TLsi ise Mete Yiğite ait durumda.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde ve başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Şirketin amaç ve faaliyet konusu ile ilgili olarak her nevi tesis ve gayrimenkul alabilir, satabilir, inşa edebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, finansal kiralama anlaşmaları yapabilir, başkaca ayni haklar edinebilir, bunları tescil ettirebilir, Her türül araziyi alabilir, satabilir, kiralayabilir kiraya verebilir, bunlar üzerinde inşaat apabilir ve sahibi olduğu arazilerde ve söz konusu araziler üstünde inşa ettiği taşınmazlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakkı tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket arazileri ve bu arazilerde inşa ettiği gayrimenkuller üzerinde irtifak sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü arazi ve gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir olarak belirlendi.

Rodos İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Oğuzhan Usta, Başkan Yardımcısı olarak İhsan Ender, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mete Yiğit görev yapacak.

Adres: Fulya Mahallesi-Mecidiyeköy


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön