29 / 03 / 2024

Rönesans Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi!

Rönesans Avrupa'nın en büyük 10. inşaat şirketi!

Dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketlerinden Rönesans Holding’e bağlı Rönesans İnşaat, yurtdışında elde ettiği başarılara bir yenisini ekledi.




En prestijli çalışmalar arasında yer alan, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde, 53’üncü sıradan 37’inci sıraya yükseldi.


AVRUPA'NIN EN BÜYÜK 10'UNCU ŞİRKETİ

Rönesans İnşaat, bölgelere göre sıralamada ise Avrupa’nın En Büyük 10. İnşaat şirketi oldu. Rönesans’ın bugün Türkiye, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı da içeren geniş coğrafyada, inşaat, gayrimenkul yatırım, endüstri, enerji ve sağlık alanlarında sektöre yön veren projelere imza attığını belirten Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, “Hedefimiz bu listede ilk 10 şirket arasına girmek” dedi.


TÜRKİYE’Yİ BAŞARIYLA TEMSİL EDİYOR

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR listesi, müteahhitlerin bir önceki yılda, ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırlanıyor. Bu konuda dünyanın en prestijli ve güvenilir çalışmaları arasında yer alan ENR listesinde Rönesans, 2006 yılından bu yana Türkiye’yi başarıyla temsil ediyor. Şirket, listeye ilk defa 86’ıncı sıradan girmişti ve bu yıl yaklaşık 50 sıra yükselmiş durumda...



Aydınlık Gazetesi



Geri Dön