26 / 04 / 2024

Rönesans Bayraklı'da Turan karma projesine başlıyor!

Rönesans Bayraklı'da Turan karma projesine başlıyor!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Turan Projesi

İzmir Bayraklı'da inşa edilecek olan Rönesans Turan projesi, konut, otel, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Rönesans Turan projesinde 350 konut, 200 odalı otel olacak...




Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile Milta Turizm'in ortak kurduğu Nakkaştepe Gayrimenkul Yatırımları,  İzmir  Bayraklı ilçesine bağlı Turan Mahallesi'nde karma bir proje inşa edecek.


21 bin 394 metrekare alanda yükselecek olan Rönesans Turan projesinde konut, otel, ofis ve ticari birimler yer alıyor. 38 bin metrekarelik ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projede 350 adet konut, 200 odalı otel olacak.


Rönesans Bayraklı da Turan karma projesine başlıyor!


Sahilde yükselen Rönesans Turan projesinin otel alanında 196 suit oda, 1 kral dairesi ve 3 engelli odası olacak. Ticari birimlerin blok altında yer alacapı projede 6 bin metrekare ticaret alanı, 32 bin metrekare ofis alanı bulunuyor.


Rönesans Turan projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje alanında kalan tarihi binalar restore ettirilerek, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü izni doğrultusunda kullanılacak.



300 milyon TL proje bedeline sahip olan Rönesans Turan projesinde yüzme havuzları, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Rönesans Bayraklı da Turan karma projesine başlıyor!


Tel: 0212 241 0603

Web: www.ronesanskonut.com.tr

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön