24 / 04 / 2024

Rönesans en iyi kamu binası iç mekan tasarım ödülü aldı!

Rönesans en iyi kamu binası iç mekan tasarım ödülü aldı!

İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü.



İnşaat alanında ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahip olan Rönesans, bu kez, Türkmenistan Demiryolları Bakanlık Binası ile Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde Asya-Pasifik Bölgesi 'En İyi Kamu Binası İç Mekan Tasarımı' ödülüne layık görüldü. 


Dünya çapında gayrimenkul alanında projelerin ödüllendirildiği 'Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Yarışması' sektör içinde 'mükemmellik tescili' olarak kabul ediliyor. Ödüller çoğaldı Bugüne kadar 'yılın yatırımcısı', 'en iyi bina', 'en iyi ticari gayrimenkul' dallarında birçok ödül kazanan Rönesans Holding, Türkmenistan'da yürüttüğü projelerle ikinci bir ödüle daha layık görüldü. Rönesans Holding'in Türkmenistan'daki ilk projesi olan Aşkabat'taki Türkmenistan Petrol ve Gaz Enstitüsü, The International Association of Unions of Architects himayesinde 2012 yılında gerçekleştirilen 20'ipci Uluslararası En İyi Tasarım ve Bina yarışmasında 'Yılın En İyi Binası' ödülünün sahibi olmuştu. 200 kişi kapasiteli Rönesans'ın son aldığı ödül de yine Türkmenistan'da bir projeye ilişkin. Rönesans, bu proje kapsamında 200 kişi kapasiteli Otomobil ve Ulaşım Bakanlığı Genel Merkezi, 186 kişi kapasiteli Otoyolları Genel Müdürlüğü ve 253 kişi kapasiteli Demiryolları Bakanlığı Genel Merkezi inşa etti. Konferans salonu, yemekhane, mutfak ve ekipmanları dahil olmak üzere inşa edilen her üç bina da modern ve geleneksel mimariyi buluşturan tasarımlarla yapıldı.



Posta 


Geri Dön