26 / 04 / 2024

Rönesans Gayrimenkul halka arzdan geri çekildi!

Rönesans Gayrimenkul halka arzdan geri çekildi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž. halka arzın küçültülmesi ve yurtiçi-yurtdışı tahsisat oranlarının değiştirilmesi gibi alternatifleri değerlendirdikten sonra halka arzdan geri çekildiğini duyurdu...



Verilen ilan şu şekilde;

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž.'nin 12-13 Mayıs 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen talep toplama sürecinde Yurtiçi Yatırımcılar'dan tahsisatın üzerinde talep gelmiş olmasına rağmen, Yurtdışı Yatırımcılar'dan, uluslararası piyasalarda geçtiğimiz hafta olan gelişmeler nedeniyle, yurtdışına ayrılan tahsisatın altında talep gelmiştir.

Halka arzın küçültülmesi ve yurtiçi-yurtdışı tahsisat oranlarının değiştirilmesi gibi alternatifler, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž. ile birlikte değerlendirilmiş ve bu uygulamaların yatırımcılarımızın lehine sonuçlar vermeyeceği kanaatine varılarak, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž. halka arzının konjonktürün daha uygun olacağı bir tarihte yapılmak üzere geri çekilmesine karar verilmiştir.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž., Konsorsiyum'un tüm makul ve faturalandırılan masraflarını Garanti Yatırım aracılığıyla Konsorsiyum Üyeleri'ne ve talepte bulunan Yurtiçi Bireysel Yatırımcılar'ın talep bedellerinin, T.C.Merkez Bankası (TCMB) gecelik faizi üzerinden nemalandırılmış tutarlarını iptal işlemini takip eden ilk iş günü yatırımcılara ödeyeceklerdir.

Halka arz süreci içindeki eşsiz katkıları için Sermaye Piyasası Kurulu'na, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na ve yatırımcılarımıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.şž.


Geri Dön